Verzenden & Retourneren

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Bestel je voor een bedrag boven de € 30? Dan betalen wij de standaardverzendkosten voor jou! Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. 

 Land

Tarief

Nederland (1-2 werkdagen)

€1,95 of gratis verzending vanaf €30

 
Ga voor alle vragen over de verzending en het retourneren van je bestelling naar de veelgestelde vragen.

Duurzame verpakking
De sieraden verpakken we in een milieuvriendelijk FSC® gecertificeerd papieren sieradenzakje. Het FSC® keurmerk geeft de garantie dat het gebruikte materiaal uit een FSC® bos komt, waar het bos na houtoogst de kans krijgt zich te herstellen. Dit houdt tevens in dat het dieren- en plantenrijk in deze bossen beschermd blijven en dat bosarbeiders genieten van goede arbeidsomstandigheden.

Het is misschien niet de knapste, maar hé het gaat om de inhoud! Wij hebben gekozen voor luchtkussenenveloppen opgevuld met papier i.p.v. plastic zodat jouw bestelling tijdens de verzending perfect wordt beschermd. De milieuvriendelijke luchtkussenenveloppen zijn gemaakt van "Blauer Engel"-gecertificeerd papier, dat voor 100% gerecycled is. Kijk, en dat vinden wij fijn. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu!

100% klanttevredenheid
Ben je niet tevreden over je bestelling? Stuur ons een mailtje (info@manajewelry.nl) en dan kijken we samen naar een goede oplossing.