Over MANA

MANA jewelry is de perfecte shop voor als je op zoek bent naar nieuwe sieraden. Je vindt in onze online shop stijlvolle oorbellen, armbandjes en kettingen die geïnspireerd zijn op de laatste trends. De collectie is door ons met veel liefde samengesteld en regelmatig voegen we nieuwe items toe aan de collectie. Alle sieraden in de MANA-collectie zijn gemaakt van stainless steel waardoor ze niet snel verkleuren en lang mooi blijven. In de extra collectie 'Exclusives' vind je unieke, handgemaakte oorbellen die zijn gemaakt van Goud Vermeil.

In de zomer van 2020 is MANA jewelry ontstaan vanuit onze eeuwige zoektocht naar de nieuwste en mooiste sieraden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe designs van de beste kwaliteit. De sieradentrends volgen we op de voet en samen shoppen doen we daarom maar wat graag. En dat doen we nu ook nog eens voor onze eigen collecties, hoe leuk is dat! 

MANA - afgekort van het Spaanse ‘hermana’ wat zus betekent. Ook vriendinnen in Mexico gebruiken dit als koosnaampje voor elkaar! Wij als zussen én beste vriendinnen vonden dit de perfecte naam voor onze samenwerking. 

Neem lekker een kijkje in onze shop en vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Instagram

X Simone & Laura

de gezichten achter MANA jewelry